mandag den 26. november 2012

Gedderne i dødishullet

Idag havde jeg æren at have Michael Howald fra howaldfishing.blogspot.dk/ med i båden.
Vi stævnede ud kl 07:30 i det noget triste og kolde efterårs vejr, og stængerne blev rigget til med gummi i form af Alien Eels og et par Real Eels. Så gik det sydover mod det planlagte spot.
Der gik ikke længe før, at den første gedde viste interesse for en af Rum ålene, en fin fisk på 6+: Inden længe var der gedder på 7.9 og 9.3 kg oppe og vende i båden. Kun en enkelt gedde på de 3 kg valgte en 40 cm Real Eel, den blev til gengæld også kørt helt i kælderen:) Resten faldt for Alien Eels.
 En fin start på dagen, 14 fisk blev det til ialt, 5 af dem over de 5 kg og en del der ikke blev hængende. Selv paravanen blev brutalt angrebet af en gedde, som gik fri af vandet, da den så den ud for sit næste bytte. 2 gange var der gedder der huggede ganske få meter fra båden, idet agnen var ved at blive sat, så det var en ganske underholdende dag på søen.

9.3 kg og 107 cm
 
Har faktisk aldrig rigtigt haft den helt vilde tiltro til de agn, har da et par stykker og de har også været i brug, men uden den store succes.
Efter idag er jeg dog overbevist om, at den agn virkelig kan levere og måske endda sortere lidt ud i pindegedderne, så der er netop bestilt lidt ekstra ål i de farver der virkede denne dag.

7.9 kg
 


Tak til Howald for en super hyggelig tur på søen, mon ikke vi skal prøve gentage succesen en anden gang?:)


6+
 

1 kommentar:

  1. Takker også for en fin dag i mosen. Jeg er frisk på, at gentage succesen :-). Tillykke med de flotte fisk.

    SvarSlet