onsdag den 14. november 2012

SPRO og ål!

Forleden dumpede der en fornem pakke ind på kontoret hos Team Ivertic - en flok blandede gummidyr fra SPRO.
Et udvalg af pakkens indhold :)
For et par år siden fiskede vi begge med jigs fra SPRO, men gik relativt hurtigt bort fra mærket igen, da vores oplevelser ikke var lutter positive. De ellers så fine jigs havde nemlig en skrækkelig tendens til at flosse hurtigt og halerne knækkede decideret af. Imidlertid ser det nu ud til at der er ændret på materialesammensætningen, for de nuværende jigs virker til at være i en langt højere kvalitet.

Fra venstre: Funky Tail, FinShad, Reality Eel, FinShad, BladderShad og Fast Eddy

De kommende ture må vise kreationernes værd, men mon ikke sandarternes interesse kan vækkes med særligt  FinShad og Funky Tails?
  Særlig opmærksomhed kommer der helt sikkert på SPROs Reality Eel! Kvaliteten af gummiet er helt unik! Der er masser af oplagte anvendelsesmuligheder med dem. Naturligvis almindelig tilrigning med jighoved, men også til drop shot, down shot og wacky rigging!!!


Det er i øvrigt som om, at alle taler om lange gummikreationer for tiden og kampen om at lave den mest naturidentiske ål, er helt sikkert hård hos producenterne. SavageGear ser ud til at være helt i front med deres Real eel, som imiterer en mere eller mindre voksen ål. Imidlertid synes SPRO at være længst fremme i rækken for glasål.

Reality eller Real eel? Det er begge flotte kreationer!

1 kommentar:

  1. I mangler den "bedste": Playboy 135 - fantastisk langstrakt shad-jig som har givet mig og kammerater rigtig mange sandart optil 3,5 kg. i år på bunddunkeri.

    SPRO's jig er i en blødere kvalitet end eksempelvis Fin-S, og jeg oplever også at de ikke holder til vanvittigt mange fisk. Men det bløde gummi giver et helt andet bevægelsesmønster og særligt split- og pin-tails får en meget "dynamisk minimalistisk" gang med meget, meget små pulserende bevægelser. Jeg er fan af dem! :)

    Min teamkammerat Michael kender til områder i Sverige, hvor den hårde og stive Fin-S er yt og der kun bliver sværget til ultrabløde split-tails fra eksempelvis Rozemeijer og SPRO.

    SvarSlet