lørdag den 7. september 2013

Nyt Gear fra Bass Pro Shop

Så blev det endelig tid til at sætte sig ned, at få lavet et tiltrængt indlæg efter en hektisk periode på arbejdet.
Den for nyligt overstået tur til det store USA gik over al forventning, virkelig et fantastisk land som det helt sikkert ikke er sidste gang vi har besøgt.
Havde hjemmefra håbet på at jeg ville få fisket lidt, det gik dog ikke sådan men det lykkedes istedet at få besøgt 3 stk Bass Pro Shop og en enkelt Cabelas, sindssygt fede forretninger der er helt overdrevne i både indretning og størrelse.


Forventningerne er høje
 
Man bliver lidt målløs når man første gang træder ind i en Bass Pro Shop, højt til loftet, store akvarier, vandfald og en masse udstoppede dyr er med til at give en helt igennem super fed stemning.
Grejudvalget var stort men desværre var størrelsen på deres endegrej meget præget af det bass og ørred fiskeri der var i området.
Havde nok sat næsen lidt for højt efter store agn som f.eks. Bull Dawgs og Super D`s som de har i deres forretninger der ligger lidt mere nord på.

Udvalget af gummidyr er virkelig stort, men det var meget små agn beregnet til Small og Largemouth Bass.
Et af teamets favoritter er som bekendt Fin S fra amerikanske Lunker City, men dem havde de kun et virkelig spinkelt udvalg af og kun op til 4", ikke lige den størrelse vi her i norden betegner for en ideel størrelse til sandarter.

 
 
St Croix stænger var i tankerne da der hjemmefra blev drømt om nyt og spændende grej til samlingen, desværre er det meget bløde stænger de bruger der ovre og kunne derfor ikke finde nogen der havde den ønskede rygrad til det vertikale, pelagiske eller jerk fiskeriet.

Det lykkedes mig dog at fylde en enkelt Plano 3700 kasse med diverse endegrej.


 
Det lykkedes kun at finde 2 stk gummi ål på henholdsvis 40 og 35 cm


 
De havde også en del mere velkendte agn i form af en stribe Rapala wobblere
 
 
 
Wobblere fra Yo-Zuri, Cotton Cordell og nederst en Suick som jeg ser meget frem til at prøve, den dykker baglæns nedad efter et jerk istedet for sidelæns som en normal jerk bait.


 
En stribe behårede store spinnere som de danske gedder nok skal sætte deres tænder i.
 
 
Som enhver anden geddefisker, glæder jeg mig til de dalende temperaturer, der gør gedderne lidt mere hugvillige så det nye grej kan blive luftet.
Denne weekend skulle have været brugt nede i brakvandet men det har blæsevejret desværre sat en stopper for.
Det kan dog være at det bliver muligt med en tur på søen i morgen.

3 kommentarer:

  1. Hej Michael,

    Ser ud til at i besøgte den forkerte forretning ;), masser af St Criox med rygrad, vi tog en buket med hjem du kan prøve ved lejlighed.

    http://www.youtube.com/watch?v=LIWMWDDTfuo

    SvarSlet
  2. Ellers nogle lækre spinnere du har købt, jeg er helt vild med de Mepps med bucktail, som man kan få i US. Jeg købte nogle Muskie Harasser hos Thornebross, dem skulle du se ved lejlighed, de ligner dem meget.

    SvarSlet
  3. Hvad for nogen modeller af St Croix stænger pillede i ved? I må have været i deres lette afdeling, for det er få stænger der har så meget rygrad som de st croix stænger jeg har haft gennem fingrene efter hånden.

    SvarSlet