mandag den 21. januar 2013

Gadus Morhua

Søren Vejsager fra Team Snehvide havde i den forgange uge haft et ganske habilt torskefiskeri, da der var en ledig plads i båden søndag, var det jo bare med at slå til.

Efter at have kæmpet os igennem isen i havnen, gik det nu ud mod det planlagte spot for dagen. Desværre viste det sig at torsken ikke stod, hvor de havde gjort på de sidste par ture.
Vi søgte lidt rundt i området og fik efter halvanden times søgen endelig fundet fisk. Der viste sig at være masser af dem, så morgens bekymringer om at dette bare ikke var dagen, blev hurtig gjort til skamme.
Der gik ikke længe før, at den første 10 kilos måler kom om bord til skipperen.
 Flere fisk omkring de 5-7 kg fulgte efter, så blev det tid til endnu en måler til skipperen, 12 kg prik på bismeren.
Vi valgte derefter at søge havn igen, da vi mente at vores kvote for dagen var nået.


12 kg

Så blev havgrejet og formen pudset af til 3 dages fiskeri på sundet senere på ugen.
Mit fortrukne våben på havet består i en Edge 3776 Boat stang. Den udemærker sig i at have en virkelig fed action når den er spændt op, være let og have alle de rigtige finesser såsom kork håndtag og Fuji øjer.



Klar til action

Hjulet er et Shimano Trinidad 20, et super lækkert hjul, ganske let og ikke særligt stort af et 20`er, faktisk mindre end et Torium 16!
 Der er på det nye Trinidad gjort stor vægt i at formindske både vægt og størrelse. Bremsen kører som en drøm, og når der f.eks ved bulefiskeriet bliver spottet fisk på loddet, er det et af de hurtigste til at komme til bunds.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar