fredag den 6. december 2013

Weekend og geddetamtam

Vejrudsigten stod igen på tiltagende vind, men der var heldigvis mulighed for et par timer, inden vinden ville gøre det for usikkert at færdes på søen. Derfor var vi naturligvis også klar til at rykke ud med det første morgenlys med paravanere og gummikreationer på slæb. Vi spottede dog kun meget spredte skallestimer og det kneb også gevaldigt med at få gedderne i tale. Ved middagstid var vinden allerede så kraftig at vi måtte drage hjemover. En lidt tam dag med få fisk i båden.

Lørdagens bedste gedde
Søndag var vinden aftaget en del mere og gedderne var i ædehumør allerede fra morgenstunden af. Blandt de første fisk, var en fin gedde på 7,2 kilo til Michael. Vi fandt et område, hvor der stod massive stimer af småfisk tæt ved bunden og omkring disse havde gedderne også valgt at indfinde sig. Jævnligt havde vi fisk i båden og fiskeriet var i top. Efter middag oplevede vi at byttefiskene trak sammen i op til syv meter høje stimer og ekkoloddet afslørede endvidere mange pelagiske rovfisk.
9,6 kg og 110 cm
Fiskeriet spillede virkelig på første klasse og vi kunne på skift kroge og fighte den ene flotte velnærede gedde efter den anden. Totalt set fik vi vel ti fisk over seks kilo inden vi sejlede ind i dagens sidste lys efter en dag, hvor tingene bare lykkedes.
8,2 kg og ganske velnæret!

1 kommentar: