tirsdag den 3. december 2013

Blæst og brede striber

Dagens aborrefiskeri var faktisk lidt af en nødplan for overhovedet at komme ud, men med udsigt til vindstød af stormstyrke, så kunne bådfiskeri efter gedder naturligvis ikke komme på tale. Jeg havde dog fisket på den udsete plads dagen forinden og oplevet et nogenlunde fiskeri, så Michael var med på at give det en chance.

Den første time fiskede jeg alene og fik vel en fem-seks aborrer lige under kiloet. Ingen kæmper, men rigeligt til at holde optimismen oppe og udholde den tiltagende vind. Da Michael kom, havde han ikke taget mange kast, før han kunne grine flabet og fremvise en fin aborre på 1360 gram. Efter dén entre var der dog en længere periode, hvor fiskeriet gik lidt trægt. Vi forsøgte os med hyppige agnskift og pludselig var der virkelig vægt bag et godt hug. Fisken gik dybt og tungt gennem hele fighten og lod sig kun besværligt overgive på det lette udstyr. Da fisken endelig kom til overfladen, gik der en blanding af panik og eufori i undertegnede, for det ligende unægteligt en ny PR, der var på vej ind til en håndlanding af Michael. Michael klarede håndlandingen gennem mudder og lavt vand til UG og så var der dømt jubelhyl! Med sine 50 cm og prik 1900 gram udgjorde fisken endelig en forbedring af min tidligere PR! Smilet var naturligvis også ganske bredt da fisken skulle portrætteres og efterfølgende genudsættes.
Bredt smil og brede striber
Pavestolt!
Oven på sådan en fisk, blev kaffen fundet frem, mens oplevelsen lige blev spolet igennem igen. Michael fiskede naturligvis ihærdigt videre, mens min egen kop kaffe blev til to inden jeg selv fik taget mig sammen til at give jiggen en tur mere. Det blev dog kun til to nøk med stangen, før der igen blev flexet kulfibre! En lidt kortere fight, blev afsluttet af endu en håndlandning fra Michael - 1560 gram striber og stråler - vildt!
1560 :)

De efterfølgende timer bød på endnu kraftigere vind og færre og mindre fisk, så vi besluttede os for at tage hjem til varmen. Der var trods alt også to dages geddefiskeri i vente...
1360 i favnen på dagens håndlander!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar