søndag den 1. december 2013

Jagten på flere 10`ere fortsætter

Har til dette efterårs jagt på gedde grum, indkøbt en stribe Edge Dynamic Powercast Trigger stænger i både i 8,6" og 10". Disse stænger har været sat på prøve den sidste måneds tid, og må sige at de klarer jobbet til perfektion. Kommer med et mere detaljeret indlæg inden længe om mine erfaringer med disse stænger.

Da det stod på nat arbejde i den forgangene uge, var der lige en åbning for en tur på søen inden jobbet kaldte.
Weekendens tur med Morten gjorde det svært ikke at holde forventningerne oppe, så det var med stor spænding at jeg ankom ved søen.
Da det var en hverdags tur med kort varsel var det ikke til at finde en makker så stævnede ud alene. Men så er der jo den fordel at man har alle huggene for sig selv:)

Stævnede ud på søen som i øvrigt var spejlblank lige efter solopgang, flot syn. Fik sat stængerne og så gik det ellers af sted mod det produktive område fra weekenden af.
Desværre var der hverken byttefisk eller rovfisk at se på loddet, så fik skiftet retning og søgt andre grunde af, det gav en pæn stribe fisk over de 5 kg.

Det lykkedes at finde et par store koncentrationer af byttefisk og blev derfor i det område, og satte agnene til at gå lidt dybere og farten blev dæmpet.
Inden længe kom der et godt hug og efter en fin fight kunne jeg nette en flot gedde på 109 cm og 10.42 kg.

10.42 kg-109 cm


Fortsatte det gode fiskeri og efter flere fine fisk måtte jeg desværre søge mod havn da arbejdet kaldte, så langt nåede jeg dog ikke, før endnu en god fisk huggede på en af paravane stængerne.

Denne fisk føltes også som noget i den bedre ende af skalaen. Da den kom til syne første gang, så jeg at det sku var endnu en 10`er, om muligt endnu større. Der kom lidt nerver på da fisken var ret yderligt kroget og den ikke var til at rokke ind til båden, den standsede i stedet for et par meter derfra og bare lå og ruskede med hovedet. Har desværre dårlige erfaringer med et par gode fisk der er mistet på netop samme måde. Fik forlænget nettet i en fart og det lykkedes med nød og næppe at få fisken i nettet inden den slap krogholdet.

Målebåndet stoppede først på hele 122 cm. En sindssygt flot fisk, dog ikke i sin bedste kondition men vægten sagde 11.8 godkendte kg.


122 cm-11.8 kg

2 kommentarer:

  1. Damn, I har gang i den for tiden - Fedt at se!

    Og stort tillykke med alle de flotte fisk. Er slet ikke misundelig :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have Jonas. Vi klager bestemt heller ikke. Det er sku fedt når det hele bare spiller:)

      Slet