mandag den 17. juni 2013

Vertikal sandart debut

Da vi i vores fiskeri ofte må ty til foreningsbåde er elmotorer en virkelig rar ting at have, især en front monteret en af slagsen.
På vores alubåd har vi monteret elmotoren på et såkaldt release bracket, og vi stod og manglede et par  ekstra af disse beslag til at montere på foreningsbådene, men da resten af bestyrelsen ikke var helt så stemte som jeg var angående disse, lidt halvdyre beslag var gode råd dyre.
Selv købe et ekstra og lave en halv løsning med skruetvinger og spænde det på hver gang man skal ud eller selv få fabrikeret nogle.
Lige der kom Klaus ind i billedet, idet at han havde forbindelserne i orden, både til materialer og en Cnc maskine der kunne lave de ønskede beslag.

Havde som tak for det fine stykke arbejde, lovet Klaus at han skulle have sat kryds ved sandarten, som endnu ikke havde været for enden af hans line.

Vi mødtes ved søen kl 06.00 og fik stævnet ud over søen, der desværre ikke lå helt så stille hen, som vejrudsigten havde lovet.
Men det var fuld af optimisme at stængerne blev gjort klar og kursen blev sat mod dagens første spot.
Sandfiskene var dog umiddelbart ikke hjemme, kun et par gedder og alt for mange aborrer var oppe og vende.
Efter et stykke tid og lidt søgen i området lykkedes det endelig at finde stedet hvor de var hjemme, og oven i købet i stor stil.

Klaus fik hurtigt flair for vertikalgrejet samt teknikken og kunne således noteres for 14 ud af 26  sandarter der var oppe og vende denne dag.


Nyslået vertikal fisker
 
En ældre slidt sø aborre på 47 cm og plus kiloet


En stor tak for hjælpen Klaus, næste gang går vi efter de store ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar