lørdag den 16. november 2013

ALARM 112!

Så blev der endelig tid til en makkertur i teamet igen. Michael og jeg mødtes således ved båden, så vi kunne være parate til at stævne ud i det første morgenlys. Allerede fra starten af kunne vi konstatere, at de store stimer med byttefisk ikke var at finde på de pladser, som vi ellers havde fundet dem på de sidste uger. Vi måtte derfor i gang med et opsøgende arbejde og efter en times tid med øjnene klistret til ekkoloddet, fandt vi også et område med sporadiske stimer af skaller. De første gedder fandt samtidig også vej til vores agn, dog ingen større end 5-6 kg. Fiskeriet kørte egentligt okay og netop, som vi sad og talte om det kunne være fedt med lidt større fisk i båden, så rendte vi  ind i et gyldent kvarter! Først var det min tur til at fighte en flot gedde på 112 cm og 10,28 kg.
112 cm
Knapt havde vi fået genudsat fisken, før det var Michaels tur til at nyde fighten fra en lige så lang gedde, med en vægt, der var meget tæt på også at være "plusser" - 9,92 kilo!
112 cm
Begge fisk huggede på 11" Jeff Boggs Wide Tail Swimbaits. Efterfølgende blev området naturligvis sejlet over på kryds og tværs imens vi nød de gode fangster med en kold Paulaner.Vi fik også et par fisk mere, inden jeg desværre måtte videre til andre gøremål.
Paulanerhygge når det bedst!
Michael fortsatte dog et par timer mere og kunne noteres for bl.a. to gedder over 7 kilo yderligere

Ingen kommentarer:

Send en kommentar