torsdag den 24. oktober 2013

Størhygge

Den netop overståede efterårsferie bød på en hel del soloture efter gedderne, men der blev også plads til en enkelt tur sammen med junior. Gustav havde nemlig længe ønsket, at vi kunne fange en fisk, som ikke bare skulle sættes ud igen, men derimod hjemtages og spises. Derfor blev der pakket grej og flyverdragt til et par timers fiskeri efter både stør og ørreder i Ørsted Ørredfiskeri
  Vel ankommet til søen i det flotte, men meget kolde efterårsvejr, blev grejet pakket ud. To stænger på bunden med sildestykker efter stør, og så to stænger med flåd til ørrederne. Det kolde vejr lagde lidt en dæmper på Gustavs fiskeiver, men da den ene bundstang meldte om fast fisk, så blev lysten til at få fisk på land genfundet prompte. Med lidt hjælp til landingen, lykkedes det i fællesskab at lande en fin lille diamantstør på 89 cm.
Far-søn-hygge når det er bedst!
Imidlertid skulle den jo ikke spises, så der blev ihærdigt fisket videre efter ørrederne. Tålmodigheden blev igen stillet på prøve, men glæden var stor, da vi senere nuppede to mindre regnbueørreder, som kunne komme med hjem og stolt fremvises til familien.
 Lige på falderebet af vores fisketid, var der ingen bud efter sildestykket og denne gang var det en lidt større diamantstør på 96 cm, som modvilligt lod sig fighte hen til det ventende net.

Diamantstør - bling bling!
En træt og velfornøjet dreng kunne nu glæde sig til at vise billeder, om bedriften på den efterfølgende dag i børnehaven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar