lørdag den 1. september 2012

Geddejagt i rankegrøden

Den udvalgte sø plejer, årstiden i betragtning, at være meget mere grumset og uren af alger. Imidlertid har der været en sigtedybde på næsten to meter det meste af sommeren. Om det er vandets klarhed, der har givet grobund for en kæmpe opblomstring af rankegrøde skal være usagt, men det er helt sikkert at både aborrer og gedder har indtaget denne zone som jagtmark.

Double action...

Dagens fiskeri foregik således også på meget grundt vand. Kun få gange var vi på den dybe side af 5-meterkurven. Fiskeriet foregik med store spinnere og overflade agn og flere gange blev vores agn taget med skumsprøjt og luftakrobatik! Ganske underholdende fiskeri, men desværre uden så mange større fisk. Michael hev dagens største gedde og vandt også på antal mod Larsen 11 - 7.


6.8 kg, 101 cm    
Vi vi sluttede dagen af med poppere og hidsige aborrer. Hvis ikke man har prøvet det endnu, så har man virkelig noget godt tilgode. Aborrerne er virkelig aggressive i deres jagt ved overfladen og således lykkedes det også at fange TO aborrer på popperen af gangen. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar