mandag den 28. maj 2012

Pinse fiskeri


Har været på et par ture her i pinsen efter gedder, lidt blandet succes, men dog med masser af fisk i båden.
Lørdagens tur gav lidt mindre aborre og 5 gedder op til 7,0 kg, et par sandfisk valgte også at kigge forbi, endda på spinner!!

Det mest spændende på denne tur var dog, at min kammerat, Morten Kantsø som var med på denne tur, havde et undervands kamera med, dette blev afprøvet med stor succes.  Med computeren koblet på, kunne det sænkes ned og filme lige over bunden. Det var med LED lys i kameraet, så vi kunne se hvad bunden bestod af og hvilke fisk som ekkolodet tegnede, helt ned på knap 10 meter vand.
Der var ikke gået mere end ganske kort tid før den første sandfisk viste sig, stimer af aborre var der også, så vi sendte en Jigg ned foran kameraet, helt utroligt hvor mange fisk der viste interesse uden af hugge, havde endda en sandart henne og følge den, åbne munden for alligevel at ombestemme sig.
Målet er at få filmet en sandart når den hugger, så det vil på de næste par ture, vise sig om det kan lykkedes.


Søndagens tur på en anden sø var noget mere givende, da hele 27 gedder måtte op og vende i båden.
Desværre ingen større end lidt over 4 kg, men ret underholdende på Jerkbaitgrejet.  Med på denne tur var André Reichardt, som satte ny pr med en Aborre på 1220 gram.
Turens største overraskelse var dog, da vi blev prajet over af en anden båd, han råbte at han havde stor fisk på men intet net. Vi måtte til undsætning og det viste sig også at det var en gedde af den helt store kaliber, 15 kg og 126 cm, imponerende fisk. Dejligt at se en så stor fisk blive sat ud i sit rette element igen.

                               André Reichardt, 1,22 kg og 46 cm

Ingen kommentarer:

Send en kommentar