fredag den 19. april 2013

Sandfisk og bådprojekt

Den kommende weekend kommer til at stå i sandartens tegn. Jeg håber de stigende temperaturer har gjort dem lidt mere hugvillige end de hidtil har været.
I morgen bliver det dog kun en halv dags fiskeri, da der er noget forenings arbejde der lige skal ordnes, både der skal gøres klar inden geddesæsonen starter op d. 1 maj.

Den manglende fisketid i denne alt alt for lange vinter har resulteret i en del grej indkøb.
Blandt andet er det blevet til lidt nye stænger, hjul og gummi til gedderne.
En del af dette gummi består i en masse Shads og et par af de nye Alien Eels fra Savage Gear i en 40 cm udgave som ser ret lovende ud.

Et par af de stænger der har fundet frem til grejsamlingen er et par brugte Edge TPR Pike, en udgået model men den er bestemt værd at lede efter på brugt markedet. Skriv gerne i kommentar feltet eller til michaeljaeger82(a)hotmail.com hvis der er nogen der ligger inde med et par af disse der alligevel bare står og samler støv .
Disse stænger skal primært bruges til dørge fiskeriet med naturlig agn efter sandarter, da den-efter min smag- mangler lidt mere rygrad til de større agn som jeg bruger til gedder.

 Til det mere målrettede fiskeri med store agn efter gedderne, er det nogle lidt kraftigere jeg har i kikkerten, nogle stænger fra Greys Prowla serie, men mere om dem senere hvis det er dem der ender med at blive lagt i indkøbskurven.

I projekt fiskemaskine er de hjemme strikkede sø gelændere netop blevet monteret, sammen med de ny indkøbte stangholdere.


Smeden i aktion 

Den 25 hk Mariner der blev indkøbt i efteråret er netop blevet adskilt og gjort klar til glasblæsning.
Så efter en gang ny lak og en ny toppakning skal den ud og luftes når geddesæsonen starter op igen.

Snart vil der komme en ny mappe med overskrift "Båden" der kommer til at indeholde billeder af båden og de løsninger vi har valgt til at optimere den til vores fiskeri.


Til dem der ikke har været inde og kigge på pikewallis.hooked.no/ for nylig, så er her et link til lidt "inspiration" til hvad man skal gøre hvis det går galt og man selv bliver hooked ;)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zgfpsupmu98#!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar