tirsdag den 5. november 2013

13.2 Kilo ren fiskelykke

Som lystfisker har man som regel et mål med sit fiskeri, et af dem er at slå sine personlige rekorder.
Det mål var jeg meget tæt på at slå lørdag med en flot gedde på 115.5 cm og 13.2 kg.

 
 
Det kunne faktisk ikke blive tættere på, da min tidligere pr var  (og som stadig er) på 13.2, den "gamle" var dog lidt længere nemlig 118 cm.

Fiskeriet var ret hektisk lige fra starten, faktisk havde vi 2 fisk i båden op til 6.8 kg inden vi havde sat stængerne!!
Hvordan kan det lade sig gøre? ja alle 6 stænger sad i stangholderne, og de kære ål hang kun lige i overfladen i vente position, klar til at blive søsat når der kom nok vand under kølen.
Da det med korte mellerum plaskede gevaldigt i overfladen, og et par hidsige og utålmodige gedder forgæves prøvede at rende af sted med deres bytte.
Den største tilfaldt Klaus, der lige som jeg var noget overrasket over den lidt vilde start, så er man ligesom i gang.
Vi fik sat stængerne og der kom hurtigt et par gedder mere i båden, dog af en mere beskeden størrelse.


6.8 kg
Lidt senere stod Klaus igen og fightede en gedde, da en af de andre stænger indikerede fisk. Syntes faktisk ikke at fisken virkede til at være noget særligt i starten, men da den vendte i overfladen, blev nettet straks foldet ud.

Inden fisken kom ind til båden fik jeg dog sagt til Klaus at det vist var falsk alarm og at nettet nok ikke var nødvendigt alligevel men da vi fik den ind til bådsiden, blev vi hurtigt enige om at dette var en af dem der røg over de magiske 10 kg.
Vægten og målebåndet kom frem og der var jubel i båden da vægten viste hvor flot en fisk det var.
Dagen efter var også sat af i geddens tegn men da efteråret også har hevet stormvejret med sig kunne dagen i god ro og orden tilbringes med lidt grej nørklerier.

Der har de sidste par weekender været god tid til at fiske, og en tur som ikke gav det helt store antals mæssigt, kastede dog denne fine gedde af sig.


9 kg- 109 cm
Der er planlagt ture efter aborren den kommende weekend, men hvis planerne går i vasken, er det jo godt at gedderne er i biddet.

6 kommentarer:

  1. Hej Michael
    Stort TILLYKKE med "næsten PR"-gedden. Det er en jo en fantastisk fisk uanset hvad. At gedderne var i stødet den pågældende dag kan jeg supplere med, idet vi udover at tage en pæn stribe fisk, hele to gange oplevede, at gedder angreb paravanerne:-)

    SvarSlet
  2. Stort tillykke med tangenten - vild krokodille! :)

    SvarSlet
  3. Takker for det drenge, det er sku fedt når det endelig lykkede at fange en af de helt rigtige:)

    SvarSlet
  4. Hej Michael, hvor fisker i henne i verden?

    SvarSlet
  5. Hej gutter. Jeg har lånt billedet af Michaels storgedde i dette indlæg: http://pikeflydenmark.blogspot.dk/2013/12/flot-dansk-resultat-i-pike-challenge.html

    Håber det er OK, ellers må I sige til :)

    Godt nytår!

    SvarSlet