søndag den 11. maj 2014

Copenhagen Streetfishing

Jagt og Fiskerimagasinet havde i går lørdag, arrangeret mulighed for at fiske midt København og som Michael skrev tidligere på ugen, så skulle vi begge deltage i denne spændende begivenhed.Vi har ikke tidligere fisket i det urbane miljø, så vi var noget spændte på, hvilke udfordringer der ville møde os i løbet af dagen.

Vi startede dagen af med en omgang hygge og snak sammen med de andre "Ködere", som havde showroom/workshop ved Dronning Louises Bro. Her var der dagen igennem rige muligheder for at se på kvalitetsgrej fra blandt andre DUO, Quick Bait og Reaction Strike. 
Holdet af Ködere samlet inden dagens fiskeri.
Fiskeriet blev herefter påbegyndt og lad det være sagt med det samme - at fiske langs disse stærkt befærdede bredder er altså noget helt specielt! Her kommer virkelig mange folk forbi, så man skal passe godt på sit bagkast. Michael lagde i al diskretion ud med at kroge, fighte og lande en super flot og mørkt farvet citygedde på hele 109 cm! Håndtering og efterfølgende fotografering fik i øvrigt samlet en masse mennesker, som slet ikke troede, at søen omkring deres løberute, indeholdte så store fisk :)
Quick Bait monteret med Mustads TG-76 - lille agn med appel til store fisk
De efterfølgende to timer gav Michael den godt med gas og fik fire gedder mere - alle på de små og super effektive jerkbaits fra Quick Bait. Der var dog også bud efter #LarsenLures, omend i noget mere beskeden størrelse.
The PikeFlirter monteret med Mustad Ultra Point str. 1/0
Tilbage ved Dronning Louises Bro blev der tid at nyde en kølig i det fantastiske vejr, mens de mange oplevelser blev evalueret.
Morten Ramsgaard aka MR. Köder
Ved arrangementets slutning afholdte Jagt og Fiskerimagasinet lodtrækning om fine præmier, hvilket lokkede mange til. Michael og jeg er bestemt også til at lokke til streetfishing igen. Der er allerede blevet talt om at arrangere et lignende event allerede til efteråret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar