mandag den 8. april 2013

Noch einmal

Efter sådan en lang vinter, kan man bare ikke få nok - vi MÅTTE derfor bare ud igen i dag! Solen bagte godt fra en næsten skyfri himmel og vinden var ganske svag. Med andre ord, så er foråret virkelig over os.


Fiskene fandt vi også. De stod spredt og underligt nok ikke på alle de pladser, som leverede i forgårs. Bedste dybde synes helt klart at være 8-10 meter. Vi så dem også stå en del dybere, men erfaringsmæssigt er de dog ikke nemme at genudsætte, hvis de bliver hevet op fra mere end 11-12 meter vand.


I dag havde vi også medbragt agnfisk, så vi kunne forsøge os med Vectra Vertical og almindelige Fireballs. Umiddelbart oplevede vi ikke nogen forskel på de to varianter, men fordelene ved at kunne låse agnfisken fast i en Vectra Vertikal er bestemt til at få øje på


Vi sluttede eftermiddagen af med at runde en forårsplads, som tidligere har leveret godt. Her kunne vi godt ønske at vi havde startet, for fiskene stod virkelig massivt!


Vejudsigten melder om fortsat mildt vejr, omend det bliver lidt blæsende. Vi håber under alle omstændigheder snart at komme ud på vandet igen:)

1 kommentar:

  1. Fedt forårsfiskeri! Hvad var fordelingen af gösar mellem fireball/Vectra Vertical og jig? Michael og jeg fik slet ikke testet jigs, da vi var ude i lørdags.

    SvarSlet