lørdag den 13. april 2013

Lockout og sandfisk

Som lockoutet lærer er der pludselig blevet en ufrivillig pause fra arbejdet. Således har der også været plads til et par uventede ture på søerne i den sidste tid. Det meste af denne uge har været brugt på et nyt vand, som skulle indeholde meget få, men tilgengæld ganske vægtige sandarter. Desværre har jeg ikke kunnet lokke nogen til hug endnu, men det skal nok komme...

I går valgte jeg så at holde en pause fra det nye vand og derimod fiske på et af de sikre kort. Kortet var dog knapt så sikkert lige i denne omgang og der skulle VIRKELIG kæmpes for at skabe interesse for mine jigs og Vectra-fiskede skaller. Fiskene var ellers nemme at lodde - både ved bunden og pelagisk, men der var ikke rigtig system i de få fisk, der trods alt lod sig overliste.

Denne fisk huggede under en kort opklaring i det tågede vejr.

Michael overtog båden ved middagstid og kunne senere berette om samme mønster - mange fisk på loddet, men alt for få i båden.

Næste uge byder på nye udfordringer både med lockout og fiskeri. Det efterhånden nok nemmere at fange en pelagisk sandart over 7 kilo end af få KL til at samarbejde med DLF! Et godt samarbejde kan dog spores hos Hansen og Hansen Junior - tjek lige den flotte sandart her hos TTL.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar