fredag den 28. december 2012

Forfulgt af uheld!

Ikke alle ture går helt som planlagt. Denne dag er et meget godt eksempel på, at man lige så godt kunne være blevet hjemme.
Mødtes ved søen med Martin Olsen mens det stadig var bulder mørkt. Bilen blev derfor parkeret foran båden, så vi kunne se hvad vi lavede, mens båden blev pakket. Efter 10 minutters lys kunne bilen desværre ikke starte!!! Hmm, dette skulle selvfølgeligt ikke ødelægge dagens fiskeri, så vi fik gjort båden klar og rigget stængerne til med ål. Det gik dog hurtigt galt igen, da elmotoren skulle sænkes i vandet fik jeg knækket beslaget, man skal trykke på for at vippe motoren i!! Nå men den kom da i og ud på søen det gik. Vi fik sat stængerne og så gik det ud mod de planlagte spots. Der var dog langt mellem huggene og de første fisk valgte hurtigt at hoppe af igen og ikke nok med det, så silede regnen ned det meste af dagen. Dette var vi dog forberedt på i form af ordentlig påklædning. Det begyndte at blæse ret kraftigt op så vi vendte derfor kursen mod havnen igen. Desværre var vi stadig forfulgt af uheld. Batteriet løb tør for strøm og vi måtte derfor ro det sidste stykke hjem.

5 gedder var oppe og vende, 2 stk 4 kgs og en enkelt 5`er. Det blev desværre ikke til nogen billeder denne gang, da regnen betød at kameraet måtte blive i tasken.

Ikke den mest succesfulde tur jeg har haft, men de næste par ture er dog allerede planlagt, vinden ser dog desværre ud til sætte en dæmper på søturerne. De vil derfor nok blive erstattet af et par ture efter de sortstribede istedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar