torsdag den 6. december 2012

Årets måske sidste vertikal tur

Grundet meget at se til kommer indlægget fra fredagens fiskeri først nu.

Mødtes med Henrik kl 7:30 ved søen, jagten denne dag skulle være en ren vertikal tur.
Vi fik læsset båden med masser af gummi, ekkoloder og et par stænger, ganske let oppakning for en gang skyld. Vi fik afsøgt et par pladser i det område, som vi havde mistanke om at der stod fisk, det gjorde der også men desværre var der lidt langt i mellem snapsene. 10 stk sandfisk og et par mindre gedder var en tur oppe og vende i båden inden, at Henrik desværre måtte sættes i land igen ved middags tid, da han havde andre planer.

3 kg`s


Dette gjorde plads til Morten Kantsø i båden. Det kom dog hurtigt til at dreje sig om andet end sandfisk, idet at Peter Hansen fra teamtightline.blogspot.dk kom forbi med en gedde i den gode ende af skalaen. Peter havde dørget rundt i området, da det lykkedes ham at kroge en stor madamme på hele 117 cm og 13.55 kg og ville assisteres med vejning og fotografering. Et dejligt syn at se sådan en stor fisk blive returneret i sit rette element igen.
 
Stort tillykke til Peter
 
 
Efter genudsætningen var der lige tid til en hurtig tillykke pilsner. Peter mente at han havde opbrugt kvoten for denne dag og vendte snuden hjemad igen.
Morten og jeg søgte dernæst nye grunde og fandt også ret hurtigt et par fine ekkoer, endda også et par hugvillige fisk. Et par arter på 3 kg og en enkelt der sneg sig op på 3.81 kg som dagens største.
 

En art der faldt for en Hairy Mary


Dagens største
 
 
Jeg takker drengene for endnu en hyggelig tur på vandet. Vi håber på at komme på vandet igen i weekenden, hvis altså ikke at Kong vinter får lagt låg på alle søerne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar