tirsdag den 23. oktober 2012

Svært!

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at der i dette efterår er blevet landet RIGTIG mange gedder over de magiske 10 kg. Mange har været ude og tage del i løjerne og er det ikke blevet til en af de helt store, så har der tilgengæld været mange flotte mellemfisk som "trøstepræmier". Når man læser om disse ture og ikke mindst ser billederne af disse fisk, ja så kribler det jo noget i kroppen, for at kunne lave sådan en beretning selv!
   Fuld af forventning blev dagens fiskeri derfor sat i gang. En lavvandet vig med gode efterretninger blev opsøgt og herefter var det bare at sende diverse jerkbaits på arbejde. Der var omgående respons fra de skarptandede. Flere var forbi og hilse på krogløsneren, men det kneb gevaldigt med størrelsen. Området blev derfor forladt og nye jagtmarker blev opsøgt. Jerks blev udskiftet med "rigtige ål" og så kom der lidt mere størrelse på gedderne.

6,9 kg
Blandt fangsterne var der også en gedde, som i den grad havde været rigtig tæt på en fisk i drømmestørrelse.

Makabert angreb fra en drømmefisk!
Selvom dagens antal var ganske fint, så er der fortsat mulighed for at drømme videre, om en af de der RIGTIGT store gedder....

2 kommentarer:

  1. Vi må også passe på ikke at blive alt for størrelsesfokuseret. Gedder i +6 kg klassen er bestemt godkendt fiskeri ;-)

    SvarSlet
  2. Du har så evigt ret Rasmus! En gedde på 6+ er da en SUPER oplevelse!

    I den forgangne uge har jeg dog kendskab til 9 danske gedder over 10 kilo og så får drømmene unægtelig fornyet næring!

    Drømme og fiskeri hænger for mig uløseligt sammen. Det er i høj grad drømmen om "den store", som får en til at holde ud i dårligt vejr og fortsætte også efter mange fiskeløse timer eller ligefrem ture.

    Lad der derfor endeligt (for)blive spalteplads til fisk i ALLE størrelser på disse blogspots.

    SvarSlet