søndag den 17. februar 2013

Fiskefeberen raser!!

Har i den seneste tid haft mulighed for, at få testet lidt nye vande som teamet er kommet i besiddelse af. En masse spændende å stræk, der både indeholder flotte ørreder og grumme gedder. Jeg har dog ikke haft det store held på dem endnu, men satser på at det bliver bedre når temperturen (forhåbentligt) snart stiger.
Idag var det dog et par velkendte vande der skulle stå for skud. Det første vand blev dog opgivet efter en times fiskeri, da der ikke var mange tegn på fisk og kursen blev sat imod næste spot. Det tog da heller ikke mere end et par kast før den første aborre sad på krogen.


 
 
Ikke det nemmeste fiskeri idag men fik ovelistet en 20 stykker med de største på ca kiloet. Dagens topscorer var en ny indkøbt 4play shad i farven Fluo Green Yellow, holdbarheden er dog ikke noget at råbe hurra over, da det lykkedes aborrerne at amputere et par af dem for deres haler! og uden haler er de jo intet værd.
Det var dog dejligt bare at komme ud med snøren og mærke lidt rusk for enden. Det er jo ikke nemt at holde fiskefeberen i skak, ved kun at handle grej og søge inspiration på nettet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar