torsdag den 21. februar 2013

ProfishingStore.dk


"ProfishingStore.dk” lyder navnet bag landets suverænt mest velassorterede webshop. Webshoppen blev lanceret i 2010 og tilbyder et stadig stigende antal kvalitetsvarer. Således finder du i dag godt 6000 forskellige varenumre – et tal der repræsenterer alt fra beklædning til elektronik. Dertil findes mange interessante brands som bl.a. Edge, Westin og ikke mindst SavageGear, der udbydes i et imponerede udvalg.

ProfishingStore.dk's overskuelige forside
Selve webshoppen er opbygget med en let og overskuelig navigation, der bryder varelageret op i logiske kategorier. Eksempelvis kan nævnes ”Predator grej” der henviser til en række underkategorier, der gør det lettere at finde frem til det ønskede produkt. I det hele taget synes overblik og tilgængelighed at være grundpillerne i shoppens opbygning.

Prisen på en given vare er naturligvis ganske afgørende for, om man ønsker at handle eller ej. ProfishingStore.dk tilbyder derfor gode rabatter på det meste grej. Derudover har man taget et ganske afgørende initiativ for at være billigst, og der tilbydes derfor prisgaranti. Skulle du således finde den samme vare et andet sted i en danskregistreret webshop, så refunderes prisdifferencen ganske enkelt!
Alle køb over 599,- leveres i øvrigt fragtfrit og i de fleste tilfælde fra dag til dag. Bor du i nærheden af Hillerød, så har du faktisk også mulighed for at benytte shoppens ”pick up point”, hvilket betyder at du selv kan hente dine varer og komme af sted på fisketur, uden først at skulle vente på pakkeposten. Netop i Hillerød finder du også et showroom, hvor du ved selvsyn kan mærke og bedømme varerne.

Showroom og pick up point i Hillerød
At shoppe hos ProfishingStore.dk har været spændende og positive oplevelser i sig selv. Skulle du dog blive i tvivl om noget undervejs, så er webshoppen endda udstyret med en såkaldt chatfunktion, hvor kyndige medarbejdere sidder klar til at besvare eventuelle forespørgsler.

Ideer og koncept udvikles konstant hos ProfishingStore.dk og udover særligt fordelagtige tilbud, der opnås ved et gratis medlemskab, så kan du også følge med i grejnyheder og fangster på webshoppens egen blog og på sociale medier som Facebook og Twitter. Giv ProfingStore et ”like” og følg med når de i nær fremtid letter sløret for flere og interessante initiativer…
At Profingstore.dk er et velassorteret, billigt og servicefuldt sted at handle sit fiskegrej er vi her i teamet ikke alene om at mene. På Trustpilot.dk scorer webshoppen og de innovative kræfter bag konceptet topkarakter og bliver fulgt op at positive udsagn om kvalitet og hurtig levering.
Team Ivertic giver tomlen op for ProfishingStore.dk, som virkeligt er en pro fishing store!

1 kommentar:

  1. Jeg har også kun gode erfaringer med stedet indtil videre. Har dog kun handlet der en enkelt gang indtil videre, men det bliver nok ikke sidste.

    SvarSlet